7 september in De Meent: Marleen Merckx en Kris Baert met Doe het zo zacht je kan

De Vriendenkring nodigt u graag uit op weer een bijzondere avond…


Niets dan lof voor ‘Doe het zo zachtjes als je kan’
Recensie uit Het Nieuwsblad 

“HALLE – Marleen Merckx en Kris Baert hebben donderdagnacht het CC ’t Vondel in Halle verlaten met een bijzonder goed gevoel. Na de première van hun ‘Doe het zo zacht je kan’ werden ze overladen door fijne complimenten. De ruim 400 toeschouwers keken zo een kleine twee uur met ingehouden adem naar eenvoorstelling waarin hoogstaande poëzie en kleinkunst mekaar in hoog tempo afwisselden.

Marleen Merckx las de allermooiste gedichten uit Vlaanderen en Nederland op een zeer ingetogen maar uiterst doorleefde manier. Kris Baert leverde, naar de mening van heel wat kijkers, het beste af uit zijn hele zangloopbaan. Ook zijn juiste liedjeskeuze werd meermaals aangehaald. Hij hoorde het uiteraard graag zeggen . “Maar als je met dergelijke topmuzikanten mag werken geeft dat sowieso al een pak positieve adrenaline” vertelde Kris achteraf.” Die gasten leggen een artiest werkelijk in de watten, op het podium. En dat is zeer fijn. Net als het werk van een hele technische ploeg. Onvoorstelbaar wat die kerels hebben gepresteerd, onder leiding van Geert Sterckx. Frisse beelden, blitse overgangen, een warme klank en dito belichting. Kortom; hier zit een zeer tevreden artiest!”.

Merckx en Baert trekken met de nieuwe voorstelling nu ook de provinciegrenzen over, richting Antwerpen en West-Vlaanderen. En ze kijken nu al uit naar zaterdag 7 september 2013 want dan komen ze met ‘Doe het zo zacht je kan’ weer een beetje thuis. Dan staan ze in CC De Meent in Alsemberg. Er waren nogal wat mensen in ’t Vondel die al uitkeken naar die dag.”

Voorstelling  7 september 2013 – aanvang: 20u15
Basistarief: 15 euro  | Jongeren -21 : 10 euro | Lerarenkaart: 14 euro
Mini-abonnement -5% : 14.25 euro | Midi -15% : 12.75 euro | Maxi -25%: 11.25 euro
CC de Meent Schouwburg Gemeenveldstraat 34 1652 Alsemberg
Bereikbaarheid

Online ticket(s) bestellen bij De Meent!
De opbrengst van deze avond is bestemd voor ons werk in Rwanda

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar 7 september in De Meent: Marleen Merckx en Kris Baert met Doe het zo zacht je kan

  1. Pingback: Ontmoetingsdagen 2013: 7 & 8 september! | Vriendenkring zuster Rachel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *