Oproep van voorzitter René Onkelinx

Hallo,
Ik werd gevraagd door Kris Baert om mee te werken aan de promotie van zijn nieuwe CD.
Op VRIJDAG 21 NOVEMBER is het zover, dan stelt Kris Baert zijn nieuwe CD voor aan het GROTE publiek. En daar hoor jij absoluut bij!!

Kris BaertWe hebben een paar maanden flink gewerkt om tien fijne, vaak tedere Nederlandstalige nummers in te blikken. Onder leiding van de geweldige producer Eddy Peremans was het heerlijk spelen en toeven in de Track-studio van Guido Sergooris.

Kris met zijn muzikanten en zijn Saartje hebben keihard hun best gedaan om deze nieuwe schijf leuk te laten klinken. Nu is het afwachten of deze boreling ook bij jullie in de smaak zal vallen.

Daarom zou het fijn zijn als ik jou met het “SCHOON VOLK” mag verwelkomen op die avond in november, in CC De Meent Gemeenveldstraat 34 in Alsemberg.

Kris doet het allemaal ten voordele van het fantastische werk van Zuster Rachel De Baerdemaeker in Rwanda. Voor wat zij en haar hele team daar sinds 1954 doen zijn geen woorden meer… Ikzelf en mijn vrouwtje waren onlangs ter plaatse en zagen dat de centen daar uiterst nuttig besteed worden. Vandaar dat wij ons ook engageren om de promotie van deze CD te steunen.
In bijlage zit alle info die je nodig hebt in verband met de CD-voorstelling.
Ik hoop jou daar zeker te mogen ontmoeten! En misschien placeren we achteraf ook nog een danske op de VERJAARDAGSFUIF die na de CD-voorstelling plaatsvindt… 😉

Je kan je ticket nu al bestellen in CC De Meent, op 02/ 359 16 00. Als je die avond aanwezig bent, dan heb je al een flinke reductie op de CD te pakken!
Je mag mij ook terugmailen met je bestelling van de tickets of van de CD. Dan doe ik het nodige.

Veel groeten en .. een dikke merci.
Tot in De Meent!!

René Onkelinx

Download de flyer: KRIS BAERT_uitnodiging 21 NOV

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *